Onze missie

Groep De Meyer tracht met zijn enthousiast en gedreven team op elk moment klaar te staan om u de verzekering of bijstand bij schade aan te bieden die aan uw wensen voldoet. Met als doel u op lange termijn de optimale dienstverlening te bieden.

Historiek

Het ontstaan van de Groep De Meyer situeert zich rond het jaar 1927. In deze periode ging Adolf De Meyer, vader van de huidige afgevaardigde bestuurder Guido De Meyer, aan de slag bij Noordstar & Boerhave (nu Baloise Insurance). Hij begon er als bediende en zette er een unieke carrière van 45 jaar neer. Toendertijd had men de mogelijkheid om een eigen verzekeringsportefeuille uit te bouwen naast de full-time job als bediende. Door zijn sociaal engagement in de gemeente Drongen op diverse niveaus kon Adolf alzo een mooie portefeuille opbouwen.

Eind de jaren ’70 doorliep Guido ook een stage als verzekeringsmakelaar bij NV Noordstar en Boerhave om half de jaren ’80 op volledig zelfstandige basis het verzekeringskantoor verder uit te bouwen. Begin de jaren ’90 volgden enkele succesvolle overnames van bestaande agentschappen en werden de eerste medewerkers in dienst genomen. 

In 2002 verhuisde het kantoor naar zijn huidige locatie in de Gaverlandstraat te Drongen. Deze verhuis zorgde ervoor dat de klanten op een professionele wijze konden ontvangen worden, mede door de goed uitgeruste ontvangstburelen en ruime parkeergelegenheid voor het gebouw.

Vanaf januari 2008 maakte de derde generatie, Bram De Meyer zijn intrede in het kantoor. Bram deed na zijn studies vanaf 2005 3 jaar werkervaring op bij de maatschappij Vivium te Antwerpen. Bram leidt samen met Guido een jong en enthousiast team van 8 medewerkers die er allen hun doel van maken om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.